Matematik

en brøk?

10. september 2007 af Skat1 (Slettet)
uforketelig brøk:
3/5 * (-4)/5 =
Hvad gør jeg lige det?

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. september 2007 af ibibib (Slettet)

tæller gange tæller og nævner gange nævner.

Brugbart svar (0)

Svar #2
10. september 2007 af Erik Morsing (Slettet)

du ganger tæller med tæller og nævner med nævner: 3*(-4)/(5*5), husk tæller gange tæller og nævner gange nævner, så får du -- ja hvad får du?

Svar #3
10. september 2007 af Skat1 (Slettet)

så får jeg
-12 / 25

Brugbart svar (0)

Svar #4
10. september 2007 af ibibib (Slettet)

Det er korrekt.

Svar #5
10. september 2007 af Skat1 (Slettet)

så der kun den der som jeg ikke kan forstå:
3/2a * 4a/3= 12a/6a =
hvordan kan jeg forkorte den mere?

Brugbart svar (0)

Svar #6
10. september 2007 af Erik Morsing (Slettet)

du kan forkorte både tal og bogstaver

Svar #7
10. september 2007 af Skat1 (Slettet)

hvordan gør jeg det?
kan jeg sige :
4/2 = 2?

Skriv et svar til: en brøk?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.