Matematik
.... overfladeareal?
11. september 2007 af
Rikkes (Slettet)
..
okay jeg er lost, fuldstændig, ander ikke hvad jeg skal gøre. hjælp mig.
-en cylinder har et volumen på 67 kubikcemtimeter, og en radius på 8,2 cm. hvad er overfladearealet for denne cylinder?
Volumen = 3,14 X r(i anden) X h
Overfladeareal = 2 x 3,14 x r x h + 3,14 x r(i anden)
okay jeg er lost, fuldstændig, ander ikke hvad jeg skal gøre. hjælp mig.
-en cylinder har et volumen på 67 kubikcemtimeter, og en radius på 8,2 cm. hvad er overfladearealet for denne cylinder?
Volumen = 3,14 X r(i anden) X h
Overfladeareal = 2 x 3,14 x r x h + 3,14 x r(i anden)
Svar #1
11. september 2007 af ibibib (Slettet)
Beregn vha af den første formel.
Beregn derefter overfladearealet vha den anden formel.
Beregn derefter overfladearealet vha den anden formel.
Svar #2
11. september 2007 af Rikkes (Slettet)
.. det er det jeg ikke kan finde ud af. jeg er klar over at jeg skal finde h , men ikke hvordan jeg skal gøre det!
Skriv et svar til: .... overfladeareal?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
