Matematik
hjælp please, så jeg ka få det rettet og blive bedre...
11. september 2007 af
Katrine143 (Slettet)
hjælp please, så jeg ka få det rettet og blive bedre...
Mine opgaver lyder :
I fægtning møder en deltager hver af de andre 1 gang.
1. Hvor mange kampe havde hver deltager i Nordic Cup 1990? (Der er 2 deltagere i alt)
En fægter skal vinde 70% af sine kampe for at få 1000 point.
2. Hvor mange kampe skulle der vindes?
3. Udfyld hyppighedstabel over antallet af vundne kampe i fægtning.
4. Tegn et diagram over hyppighederne.
5. Hvor mange procent af deltagerne vandt flere kampe end Eva Fjellerup?
<<< Håber nogen vil rette mine svar !…
På forhånd tak.
Mine opgaver lyder :
I fægtning møder en deltager hver af de andre 1 gang.
1. Hvor mange kampe havde hver deltager i Nordic Cup 1990? (Der er 2 deltagere i alt)
En fægter skal vinde 70% af sine kampe for at få 1000 point.
2. Hvor mange kampe skulle der vindes?
3. Udfyld hyppighedstabel over antallet af vundne kampe i fægtning.
4. Tegn et diagram over hyppighederne.
5. Hvor mange procent af deltagerne vandt flere kampe end Eva Fjellerup?
<<< Håber nogen vil rette mine svar !…
På forhånd tak.
Svar #2
11. september 2007 af Katrine143 (Slettet)
Svar :
* Antal kampe hver 22-1= 21 kampe
* Antal kampe der skal vindes 70x100/21 = 14,7%
* Observation Hyppighed
17 1
16 0
15 1
14 3
13 1
12 2
11 2
10 3
9 3
8 1
7 3
6 2
i alt 22
* Flere vundne kampe end Eva Gjellerup 4,5%x2 = 9,00%
En deltager : 100/22 = 4,5%
Antal deltager med flere vundne kampe end Eva Fjellerup : 2
<<<<<<< diagrammet som jeg vil lave er et cirkeldiagram. Skal jeg så også vise mine beregninger til, hvordan jeg får tallene, som jeg sætter ind i cirkeldiagrammet? (men det hører ikke med i opgaven :S)
* Antal kampe hver 22-1= 21 kampe
* Antal kampe der skal vindes 70x100/21 = 14,7%
* Observation Hyppighed
17 1
16 0
15 1
14 3
13 1
12 2
11 2
10 3
9 3
8 1
7 3
6 2
i alt 22
* Flere vundne kampe end Eva Gjellerup 4,5%x2 = 9,00%
En deltager : 100/22 = 4,5%
Antal deltager med flere vundne kampe end Eva Fjellerup : 2
<<<<<<< diagrammet som jeg vil lave er et cirkeldiagram. Skal jeg så også vise mine beregninger til, hvordan jeg får tallene, som jeg sætter ind i cirkeldiagrammet? (men det hører ikke med i opgaven :S)
Svar #3
11. september 2007 af Katrine143 (Slettet)
Argh :S...
Observation
17
16
15
14
13
12
11
10
9
8
7
6
Observation
17
16
15
14
13
12
11
10
9
8
7
6
Skriv et svar til: hjælp please, så jeg ka få det rettet og blive bedre...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
