Matematik
Bestemmelse af forskrift og definitionsmængde for en funktion
13. september 2007 af
TinnaDSS (Slettet)
Hej jeg har fået en aflevering for, hvor dette er en af opgaverne.
Et rektangel, hvor den ene side har længden x, indskrives i en cirkel med radius 2.
a) Bestem en forskrift og definitionsmængde for den funktion, der angiver arealet af rektanglet som funktion af x.
Jeg har brugt eksemplet på side:
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=271513
til at finde forskriften som jeg får til
A(l)=l*kvadrat(4^2-l^2)
(l = længde)
Men nu ved jeg ikke, om jeg skal bruge en anden metode som fx svar 3 i linket ovenover.
På forhånd tak for hjælpen!
Et rektangel, hvor den ene side har længden x, indskrives i en cirkel med radius 2.
a) Bestem en forskrift og definitionsmængde for den funktion, der angiver arealet af rektanglet som funktion af x.
Jeg har brugt eksemplet på side:
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=271513
til at finde forskriften som jeg får til
A(l)=l*kvadrat(4^2-l^2)
(l = længde)
Men nu ved jeg ikke, om jeg skal bruge en anden metode som fx svar 3 i linket ovenover.
På forhånd tak for hjælpen!
Svar #1
13. september 2007 af TinnaDSS (Slettet)
*Men nu ved jeg ikke, om jeg skal bruge en anden metode som fx svar 3 i linket ovenover til at finde definitionsmængden...
Skriv et svar til: Bestemmelse af forskrift og definitionsmængde for en funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
