Matematik

udregning

13. september 2007 af chloe (Slettet)
Hvordan udregner jeg flg:

1) x(opløftet i 2)-x-6=0

og

2)Reducer (a+b)opløftet i 2-2a(a+b)

og
3)
Et andengradspolynom f har flg forskrift:
f(x)=x opløftet 2-6x+c



Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2007 af mathon


1) x^2 - x - 6 = 0 ...almindelig 2.gradsligning


2) Reducer (a+b)^2 - 2a(a+b) = a^2 + 2ab + b^2 - 2a^2 - 2ab....


3) f(x) = x^2 - 6x + c ..ja - og hvad er spørgsmålet

Svar #2
13. september 2007 af chloe (Slettet)

Har du set at jeg søger lektiehjælp indtil jul? Var det noget?

Svar #3
13. september 2007 af chloe (Slettet)

Og tak for hjælpen :-)

Svar #4
13. september 2007 af chloe (Slettet)

3) spørgsmålet er ; bestem for hvilken værdi af c andengradspolynomet f har netop en rod?
Chloe

Svar #5
13. september 2007 af chloe (Slettet)

1) ligningen skal løses og jeg er lige startet og blank?

Brugbart svar (0)

Svar #6
14. september 2007 af mathon

#5

se
http://www.peecee.dk/index.php?id=45838

Svar #7
14. september 2007 af chloe (Slettet)

Tusind tak :-)

Skriv et svar til: udregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.