Matematik

1.20 isoler r2

16. september 2007 af royal-chika (Slettet)
isoler r2

P = l*(k*d)^2 divideret med
12c

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2007 af ibibib (Slettet)

Er det en vittighed?

Svar #2
16. september 2007 af royal-chika (Slettet)

nej hvorfor ?

Brugbart svar (0)

Svar #3
16. september 2007 af ibibib (Slettet)

Hvordan vil du isolere r2, når r2 ikke indgår i ligningen?

Svar #4
16. september 2007 af royal-chika (Slettet)

hov undskyld, jeg har blandet to opgaver sammen.
Man skal isolere den positive størrelse d.

- min fejl.

Brugbart svar (0)

Svar #5
16. september 2007 af ibibib (Slettet)

12pc = l·(kd)²
12pc/l = (kd)²
12pc/(lk²) = d²
sqrt(12pc/(ld²)) = d

Svar #6
16. september 2007 af royal-chika (Slettet)

hvorfor sqrt ?

Brugbart svar (0)

Svar #7
16. september 2007 af ibibib (Slettet)

sqrt = kvadratroden.
d²=x
d=sqrt(x)

Svar #8
16. september 2007 af royal-chika (Slettet)

så derfor er svaret:

d = kvadratroden af hele udtrykket ( 12pc / ( lK^2 ) ) ?

må man godt bare sætte p og c sammen forresten ? :)

Brugbart svar (0)

Svar #9
16. september 2007 af ibibib (Slettet)

"sætte sammen"?
Du har ganget dem med hinanden.

Den oprindelige ligning var (forhåbentlig)



Skriv et svar til: 1.20 isoler r2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.