Kemi

Molmassen for NH4Cl

16. september 2007 af omallycat (Slettet)
Er der nogen der kan sige mig hvordan jeg finder molmassen for NH4Cl?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2007 af kuerten15

Molmassen findes ved at lægge hver molekylers relative atommasser sammen.

Dvs molmassen for NH4Cl bliver:

M(NH4Cl)=M(N)+M(4*H)+M(Cl)=(14,007+4*1,008+35,453)g/mol=53,492 g/mol

Skriv et svar til: Molmassen for NH4Cl

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.