Matematik

parallelogram

18. september 2007 af 19-stine (Slettet)
hvordan beregnes vinklerne af et parallelogram der udspændes af vektor a = (1;4) og vektor b = (7;-4)?

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2007 af mathon


regnemaskinens vinkelmål sættes til grader
og

cos(v) = (a*b)/(|a||b|), hvor a*b er prikproduktet

den diagonalt overfor liggende vinkel er også v

de to øvrige vinkler er 180°-v

Skriv et svar til: parallelogram

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.