Matematik
vektor regning m. ukendt tal t
18. september 2007 af
masmat (Slettet)
givet vektor c=(t^2+2 , -9t) og vektor a=(-1,3)
jeg vil benytte vektor a hat* vektorc= 0
når jeg løser disse to ligninger og får værdier for t for jeg nogle meget underlige resultater! gør i også det
resultat som t=kvr(2/-3)
jeg vil benytte vektor a hat* vektorc= 0
når jeg løser disse to ligninger og får værdier for t for jeg nogle meget underlige resultater! gør i også det
resultat som t=kvr(2/-3)
Skriv et svar til: vektor regning m. ukendt tal t
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
