Kemi
Enthalpi- og entropiberegning
19. september 2007 af
03y (Slettet)
Hej
Det drejer sig om følgende opgave:
http://peecee.dk/index.php?lid=1&aid=1&pid=2&loadid=67865
Fx T(g):
Formoder jeg skal bruge
dH = C(p)*(T(final)-T(initial)),
hvor T(final) = 1000K og T(initial) = 950K
Men C(p) er ikke konstant, så skal man tage et gennemsnit af C(p) over temperaturintervallet eller skal jeg beregne areal under grafen?
Hvordan kan dS beregnes efterfølgende?
Det drejer sig om følgende opgave:
http://peecee.dk/index.php?lid=1&aid=1&pid=2&loadid=67865
Fx T(g):
Formoder jeg skal bruge
dH = C(p)*(T(final)-T(initial)),
hvor T(final) = 1000K og T(initial) = 950K
Men C(p) er ikke konstant, så skal man tage et gennemsnit af C(p) over temperaturintervallet eller skal jeg beregne areal under grafen?
Hvordan kan dS beregnes efterfølgende?
Skriv et svar til: Enthalpi- og entropiberegning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
