Matematik
Vinkel mellem vektorer
20. september 2007 af
senadw124 (Slettet)
Om vektorene a og b gælder at længden af a = 2 længden af b = 3 og a * b = 1
Beregn vinklem mellem vektorerne a og a + b
hvordan gør jeg dette?
Beregn vinklem mellem vektorerne a og a + b
hvordan gør jeg dette?
Svar #1
20. september 2007 af ibibib (Slettet)
benyt
a·b=|a||b|cos(v)
til at opstille ligningen
a·(a+b)=|a||a+b|cos(v),
hvor v er vinklen mellem a og a+b.
Længden af a+b beregnes vha
(a+b)²=a²+b²+2ab
a·b=|a||b|cos(v)
til at opstille ligningen
a·(a+b)=|a||a+b|cos(v),
hvor v er vinklen mellem a og a+b.
Længden af a+b beregnes vha
(a+b)²=a²+b²+2ab
Skriv et svar til: Vinkel mellem vektorer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
