Matematik
Første Mat. aflevering dette år! :D
24. september 2007 af
Alkymisten (Slettet)
Jep, så er jeg omsider færdig med min første mat. aflevering dette år (Er 1.g´er)! Ville derfor høre om en her inde fra havde mulighed for at rette den igennem?
Det ville værdsættes!
På forhånd mange tak Alkymisten
Det ville værdsættes!
På forhånd mange tak Alkymisten
Svar #2
24. september 2007 af Alkymisten (Slettet)
Det er jo ikke til at lægge ind, når det er skrevet i mathtype! Så eneste alternativ er at uploade!:
http://peecee.dk/?id=69457
http://peecee.dk/?id=69457
Svar #3
24. september 2007 af dnadan (Slettet)
I stedet for medførerpilen, så benyt lighedstegn i stedet, det andet er ikke korrekt..
1.
b) 2+7=9 og ikke 8
c)-2*(-5)=10 og ikke -10
d) hvordan får du det lige til 72? Prøv lige og kig på det igen:)
2.
a)4+12y=4(1+3y)
b)z*x^3+z^3*x=x*z(x^2+z^2)
c)x kan også sættes uden for parentes, dvs. z*x(x^2-z^2+1)
3.
Du har ganget forkert ind i parentesen i starten, det skal være:
-(6b-2a)
Prøv selv og kig det igennem herfra...
(Kigger på resten lidt senere)
1.
b) 2+7=9 og ikke 8
c)-2*(-5)=10 og ikke -10
d) hvordan får du det lige til 72? Prøv lige og kig på det igen:)
2.
a)4+12y=4(1+3y)
b)z*x^3+z^3*x=x*z(x^2+z^2)
c)x kan også sættes uden for parentes, dvs. z*x(x^2-z^2+1)
3.
Du har ganget forkert ind i parentesen i starten, det skal være:
-(6b-2a)
Prøv selv og kig det igennem herfra...
(Kigger på resten lidt senere)
Svar #4
24. september 2007 af dnadan (Slettet)
4.
a) rigtig
b) rigtig(kan dog forkortes med 7)
c)du har skrevet 144*3, der burde stå 114*3, ellers en korrekt fremgangsmåde:)
a) rigtig
b) rigtig(kan dog forkortes med 7)
c)du har skrevet 144*3, der burde stå 114*3, ellers en korrekt fremgangsmåde:)
Skriv et svar til: Første Mat. aflevering dette år! :D
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
