Matematik

Ret linje og 1.-akse

25. september 2007 af sdj (Slettet)
Hvordan beregner man skæringen med 1.-aksen for en ret linje y=ax+b ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2007 af ibibib (Slettet)

0=ax+b

Brugbart svar (0)

Svar #2
25. september 2007 af josemaria (Slettet)

x-aksen er defineret ved at y = 0

ax+b=0. isoler x.


Skriv et svar til: Ret linje og 1.-akse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.