Kemi
Addition (3-methyl-1,3-pentadien)
26. september 2007 af
Gamle stræber (Slettet)
Som overskriften lyder går opgaven ud på en addition af HBr til stoffet 3-methyl-1,3-pentadien.
Reaktionsskema:
HBr + CH_2=CH-CH*=CH-CH_3 --> CH_3-CHBr-CH*=CH-CH_3
(* = Methylgrp. CH_3)
Er reaktanten og produktet rigtigt skrevet op?
På forhånd tak.
Reaktionsskema:
HBr + CH_2=CH-CH*=CH-CH_3 --> CH_3-CHBr-CH*=CH-CH_3
(* = Methylgrp. CH_3)
Er reaktanten og produktet rigtigt skrevet op?
På forhånd tak.
Svar #1
26. september 2007 af Gamle stræber (Slettet)
CH2=CH-C=CH2-CH3 + HBr --> CH3-CHBr-C=CH2-CH3
| |
CH3 CH3
Er dette korrekt?
| |
CH3 CH3
Er dette korrekt?
Skriv et svar til: Addition (3-methyl-1,3-pentadien)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
