Kemi
Uløselig reaktion2!!!
26. september 2007 af
bobo__55 (Slettet)
Cr2O7^2- + H2O2 ---> Cr^3+ + O2
Er svaret:Cr2O7^2- + 3H2O2 + 8H^+ ---> 2Cr^3+ + 3O2 + 7H2O?
Og Hvordan kan jeg argumentere for, at O's OT det ene sted er = -2 og i hydrogenperoxid er -1? Her tænker jeg ikke på hydrogenperoxid da jeg godt kender forklaringen for O's undtagelse men hvordan jeg på en systematisk måde skriver O's stigning? Jeg har to forskellige stigninger (+I & +II) for O.
Er svaret:Cr2O7^2- + 3H2O2 + 8H^+ ---> 2Cr^3+ + 3O2 + 7H2O?
Og Hvordan kan jeg argumentere for, at O's OT det ene sted er = -2 og i hydrogenperoxid er -1? Her tænker jeg ikke på hydrogenperoxid da jeg godt kender forklaringen for O's undtagelse men hvordan jeg på en systematisk måde skriver O's stigning? Jeg har to forskellige stigninger (+I & +II) for O.
Svar #2
27. september 2007 af mathon
hele redox-afstemningen er jo bl.a. FUNDERET på, at O's OT er -2 - dog med undtagelsen for peroxider. Der skal derfor ikke argumenteres for noget her.
Det er kun H2O2' s O, der skifter OT. Cr2O7^(2-)'s O har OT = -2 som O i H2O
se
http://peecee.dk/index.php?id=70019
Det er kun H2O2' s O, der skifter OT. Cr2O7^(2-)'s O har OT = -2 som O i H2O
se
http://peecee.dk/index.php?id=70019
Skriv et svar til: Uløselig reaktion2!!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
