Matematik

isolér k

19. maj 2004 af katjes (Slettet)
Hvordan isolerer jeg k i denne ligning?

4+k = 0.5 * kvardratrod(17 * (1+k)^2)

Tror den er rimelig simpelt kan bare ikke helt komme videre...

på forhånd tak for hjælpen!

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. maj 2004 af Mads^^ (Slettet)

((8+2k)^2)/17=(1+k)^2 - og så ganger du paranteserne ud og isolerer

Svar #2
19. maj 2004 af katjes (Slettet)

ok, tak! Men når du dividerer 0.5 over på den anden side giver det vil 8+0.5k og ikke 8+2k???? eller hva?

Brugbart svar (0)

Svar #3
19. maj 2004 af Mads^^ (Slettet)

da 0.5=1/2 svarer det til at gange med 2

Svar #4
19. maj 2004 af katjes (Slettet)

Pinligt for mig!!! jeg ved ikke hvad jeg tænkte på... hovedregning er ikke min stærke side ;)
Men mange tak for hjælpen!

Skriv et svar til: isolér k

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.