Kemi

Kemi på B-niveau...?!

02. februar 2003 af SP anonym (Slettet)
Hej alle sammen!
Jeg er en 2.g studerende og har valgt kemi på mellem niveau, men tvivler måske på om det bliver for svært med alle de rapporter og journaler, som hører til faget. Er der nogle af jer som har eller har haft faget på mellem niveau? Hvad er jeres kommentar til det overnævnte?
Med venlig hilsen
Line

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2003 af Reedo (Slettet)

Hej Line
Jeg har Kemi på B niveau nu.
(Jeg har faktisk lige lavet en rapport nu)
Jeg går ud fra, at du har haft kemi på C niveau, og med hensyn til rapporter og lektier er det ca. det samme. Sværhedsgraden stiger en tak, men hvis det din grundlæggende viden fra C niveau er i orden, kan du sagtens klare det - hvis du altså selv vil. Det kræver arbejde som med alt andet.

Brugbart svar (0)

Svar #2
02. februar 2003 af MarieBS (Slettet)

Jeg har også kemi på B-niveu i øjeblikket. Jeg skiftede fra A- til B-niveau i starten af året p.g.a. min lærer, og jeg synes i hvart fald det er tydeligt, at B-niveau ar noget lettere at overkomme end A-niveau. Der er ikke overvældende mange rapporter, og vi afleverer overhovedet ingen opgavesæt. Det meste af stoffet er enormt spændende, og du kommer til at gå mere i dybden med meget af det du har lært i 1.g uden at det bliver alt for svært. Hvis du er heldig at komme på et lille hold, er der også ret stor chance for at du kommer til at lave mange elevforsøg, fordi det så ikke kræver en deling af holdet.

Okay, det lød måske som en gang reklame... Men det kan i hvert fald anbefales!

Marie

Svar #3
02. februar 2003 af SP anonym (Slettet)

jeg kan kun sige hvis du kan lide kemi er det sq nok sjovt nok... men man skal altså huske at hænge i... men ellers lorn by doing...

Skriv et svar til: Kemi på B-niveau...?!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.