Kemi
Afl Hjælp!
02. oktober 2007 af
KME89 (Slettet)
Hej igen, er ved at kigge på denne opgave igen https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=403654. og nu prøver jeg at gi et forslag til hvordan jeg måske skal løse den..
- p*v=n*R*T -> 1,o15*11,4=13,81*8,31*30
= 3454,4
??
- p*v=n*R*T -> 1,o15*11,4=13,81*8,31*30
= 3454,4
??
Svar #1
02. oktober 2007 af Kemiersjov (Slettet)
Se
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=403823
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=403823
Skriv et svar til: Afl Hjælp!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
