Matematik
Forkort..
20. maj 2004 af
SONJAN (Slettet)
Hvordan kan det være man må skrive således:
dy/dx = e^x-y = e^x/e^y =
Integralet e^y dy integralet e^x dx
Hvorfor skal der ikke stå
integralet af e^-y ?? Da det jo stod under e^x??
Håber virkelg på et svar før i morgen...
dy/dx = e^x-y = e^x/e^y =
Integralet e^y dy integralet e^x dx
Hvorfor skal der ikke stå
integralet af e^-y ?? Da det jo stod under e^x??
Håber virkelg på et svar før i morgen...
Svar #2
20. maj 2004 af Mads^^ (Slettet)
det er på grund af reglen:
a^r/a^s=a^(r-s)
For nr. to spørgsmål:
Sådan er det bare når. Du skal gange det over til dy og så bliver e^y
a^r/a^s=a^(r-s)
For nr. to spørgsmål:
Sådan er det bare når. Du skal gange det over til dy og så bliver e^y
Skriv et svar til: Forkort..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
