Matematik
4 stykker - ligninger
07. oktober 2007 af
ggf (Slettet)
Har nu omsider lavet min opgavesæt færdig, men der var dog 4 stykker som jeg ikke kunne løse, beder derfor om hjølp til følgende stykker:
1. (14x-65)/6=5x-2
2. (7x-3)/5=(4x+3)/5
3. (9x-12/3)-5=3x-9
4. 4*(2x+1)-20=8x-16
Håber i kan/vil se på det!
1. (14x-65)/6=5x-2
2. (7x-3)/5=(4x+3)/5
3. (9x-12/3)-5=3x-9
4. 4*(2x+1)-20=8x-16
Håber i kan/vil se på det!
Svar #1
07. oktober 2007 af KristofferFage (Slettet)
1. Kunne måske startme med at kalde den:
14x/6-65/6=5x-2
Og så bare begynde at reducere.
2. 7x-3=4x+3 (Ganget med 5 på begge sider.
3. Hvorfor er der en parantes ved første halvdel?
4. Opløs parentes.. (8x+4)... Reducer..
14x/6-65/6=5x-2
Og så bare begynde at reducere.
2. 7x-3=4x+3 (Ganget med 5 på begge sider.
3. Hvorfor er der en parantes ved første halvdel?
4. Opløs parentes.. (8x+4)... Reducer..
Svar #5
07. oktober 2007 af ggf (Slettet)
Jeg forstår ikke helt. Kan jeg få en fuld udregning?
Det er nemmere at skabe overblik og forståelse når man har alle udregningerne..
Det er nemmere at skabe overblik og forståelse når man har alle udregningerne..
Svar #6
07. oktober 2007 af ggf (Slettet)
#1
Hvad mener du? Jeg har brug for at SE udregningerne, ellers bliver du nød til at forklare!
Hvad mener du? Jeg har brug for at SE udregningerne, ellers bliver du nød til at forklare!
Skriv et svar til: 4 stykker - ligninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
