Tysk
Forkortelser.
08. oktober 2007 af
mis90 (Slettet)
Hvad betyder, de her forkortelser på tysk.
z.B.
usw.
d.h.
d.i.
u.A.w.g.
z.T.
z.Z.
z.Hd.
u.a.
z.B.
usw.
d.h.
d.i.
u.A.w.g.
z.T.
z.Z.
z.Hd.
u.a.
Svar #3
08. oktober 2007 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
z.B. = zum Beispiel
usw. = und so weiter
Så gider jeg ikke mere, men prøv nu selv at slå resten op i en ordbog.
z.B. = zum Beispiel
usw. = und so weiter
Så gider jeg ikke mere, men prøv nu selv at slå resten op i en ordbog.
Svar #4
09. oktober 2007 af 04w24 (Slettet)
z.B. = zum Beispiel = f.eks.
usw. = und so weiter = osv.
d.h. = das heißt = dvs.
d.i. = Das ist = det er
u.A.w.g. = um Antwort wird gebeden = svar udbedes
z.T. = zum Teil = til dels
z.Z. = zur Zeit = f.eks z.Z Cäsars, eller z.Z der Französisches Revolution. = I/for tiden...
z.Hd. = zu Händen = Att.
u.a. = unter anderem = bl.a.
usw. = und so weiter = osv.
d.h. = das heißt = dvs.
d.i. = Das ist = det er
u.A.w.g. = um Antwort wird gebeden = svar udbedes
z.T. = zum Teil = til dels
z.Z. = zur Zeit = f.eks z.Z Cäsars, eller z.Z der Französisches Revolution. = I/for tiden...
z.Hd. = zu Händen = Att.
u.a. = unter anderem = bl.a.
Skriv et svar til: Forkortelser.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
