Matematik
Bevis at fejlen x kan skrives som....
09. oktober 2007 af
bj-jensen (Slettet)
Har et lille problem med en opgave, som jeg skal løse til imorgen den går i sin enkelhed ud på at jeg skal få en ligning til at blive til en anden.
denne ligning (alle 2-taller står for ianden): r2+AC2=(R+x)2 skal blive til x=vR2+AC2(kvadratrod slut)-R
kan ikke gennemskue løsningen og det går mig virkelig på nerverne
Bjørn Jensen
denne ligning (alle 2-taller står for ianden): r2+AC2=(R+x)2 skal blive til x=vR2+AC2(kvadratrod slut)-R
kan ikke gennemskue løsningen og det går mig virkelig på nerverne
Bjørn Jensen
Svar #1
09. oktober 2007 af mathon
r^2+|AC|^2=(R+x)^2
(R+x)^2 = r^2+|AC|^2
R+x = +-sqr(r^2+|AC|^2)
x = +-sqr(r^2+|AC|^2) - R
(R+x)^2 = r^2+|AC|^2
R+x = +-sqr(r^2+|AC|^2)
x = +-sqr(r^2+|AC|^2) - R
Svar #2
09. oktober 2007 af bj-jensen (Slettet)
Tak det hjalp en del :) har dog et lille spørgsmål. hvad står +-sqr for? er det hvardratroden?
Skriv et svar til: Bevis at fejlen x kan skrives som....
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
