Matematik

Funktion f(x)

10. oktober 2007 af Martin_Hansen89 (Slettet)
Bestem minimum for funktion:

f(x)=x^2+2/x, x > 0

Hvordan skal man løse sådan en opgave :/?

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. oktober 2007 af dnadan (Slettet)

løs f'(x)=0 og vis, at der er tale om en minimum


Svar #2
10. oktober 2007 af Martin_Hansen89 (Slettet)

Betyder at jeg skal gange igennem med 0 eller hvad?

Svar #3
10. oktober 2007 af Martin_Hansen89 (Slettet)

Er der ikke nogen, der kan hjælpe med at forklare :/

Brugbart svar (0)

Svar #4
10. oktober 2007 af Sherwood (Slettet)

F(x)=x^2+2/x

F'(x)=2x-2/x^2

F'(x)=0

0=2x-2/x^2

Løs ligningen.

Brugbart svar (0)

Svar #5
10. oktober 2007 af Sherwood (Slettet)

#3 Du har vel haft differentialregning?

Svar #6
10. oktober 2007 af Martin_Hansen89 (Slettet)

Nej :(

Så jeg forstår ikke hvordan jeg skal regne det ud :S?

Skriv et svar til: Funktion f(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.