Kemi
enzymkinetik
10. oktober 2007 af
louisepetersen (Slettet)
Jeg har virkelig et problem med en opgave i enzymkinetik.
Jeg skal eftervise ligningen :
d[H2O2] / dt = V0 = (Kcat[E0][H2O2])/((Km,H2O2) + [H2O2])
Jeg har følgende oplysninger :
H2O2 + per3+ -k1-> compound I + H2O
Compound I + YH2 -k2-> compound II + YH
Compound II + YH2 -k3-> Per3+ + YH + H2O
Jeg er med på at jeg må skulle opskrive hastighedsudtryk for compound I og II, men jeg ved ikke hvordan jeg ender med at få E0 og V0 med ind i billedet???
Nogen ideer??? Der må bestemt være nogle kloge hoveder derude som kan løse den.
Jeg skal eftervise ligningen :
d[H2O2] / dt = V0 = (Kcat[E0][H2O2])/((Km,H2O2) + [H2O2])
Jeg har følgende oplysninger :
H2O2 + per3+ -k1-> compound I + H2O
Compound I + YH2 -k2-> compound II + YH
Compound II + YH2 -k3-> Per3+ + YH + H2O
Jeg er med på at jeg må skulle opskrive hastighedsudtryk for compound I og II, men jeg ved ikke hvordan jeg ender med at få E0 og V0 med ind i billedet???
Nogen ideer??? Der må bestemt være nogle kloge hoveder derude som kan løse den.
Skriv et svar til: enzymkinetik
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
