Matematik
Tangentplan
11. oktober 2007 af
Sicma (Slettet)
Jeg har kæmpet med denne opgave i lang tid.
Et plan har ligningen
-7x + 3y - 4z + 12 = 0
Bestem planens afstand til punktet (2,4,8)
Et plan har ligningen
-7x + 3y - 4z + 12 = 0
Bestem planens afstand til punktet (2,4,8)
Svar #1
11. oktober 2007 af Sicma (Slettet)
En normalvektoren til planen er
n = (-7,3,-4)
Er afstanden fra punktet til planen så:
dist = |(-7)*2 + 3*4 + (-4)*8 + 12| / kvadr[(-7)^2 + 3^2 + 4^2)] = 2.557
n = (-7,3,-4)
Er afstanden fra punktet til planen så:
dist = |(-7)*2 + 3*4 + (-4)*8 + 12| / kvadr[(-7)^2 + 3^2 + 4^2)] = 2.557
Skriv et svar til: Tangentplan
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
