Matematik
Omvendt pythagoras
23. maj 2004 af
Bella (Slettet)
Hej - et spørgsmål:
Der ønskes et bevis for den omvendte Pythagoræiske læresætning.
Hvad er den omvendte Pythagoræiske læresætning og hvordan beviser man den?
Ved godt hvordan man beviser den alm.
~Bella
Der ønskes et bevis for den omvendte Pythagoræiske læresætning.
Hvad er den omvendte Pythagoræiske læresætning og hvordan beviser man den?
Ved godt hvordan man beviser den alm.
~Bella
Svar #1
23. maj 2004 af Peden (Slettet)
Pythagoras sætning siger at i en retvinklet trekant er a^2+b^2 = c^2
Den omvendte siger at når
a^2+b^2 = c^2 så er trekanten retvinklet.
Den omvendte siger at når
a^2+b^2 = c^2 så er trekanten retvinklet.
Skriv et svar til: Omvendt pythagoras
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
