Matematik

Bevis b

14. oktober 2007 af -mial- (Slettet)
Bevis for b: bevis med egne ord, at koefficienten til x i et andengradspolynomium er hældningen på tangenten i x=0.

Har kun en svag ide om hvordan jeg skal bevise det.... Har egentlig kun brug for hjælp til et bevis. det med egne ord osv. laver jeg selv.

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. oktober 2007 af frodo (Slettet)

f(x)=ax^2+bx+c
f'(x)=2ax+b
f'(0)=b

Svar #2
14. oktober 2007 af -mial- (Slettet)

Mange tak

Skriv et svar til: Bevis b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.