Matematik
Hvordan kommer jeg videre?
16. oktober 2007 af
Rolf J (Slettet)
^2=x^2+(y-\frac{1}{4}p)^2$)
^2+2\cdot{y}\cdot{\frac{1}{4}p}=x^2+y^2+(\frac{1}{4}p)^2-2\cdot{y}\cdot{\frac{1}{4}p}$)

Svar #2
16. oktober 2007 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Jamen hvad skal du? Det er jo en forudsætning, at du fortæller det, for at vi kan hjælpe.
Jamen hvad skal du? Det er jo en forudsætning, at du fortæller det, for at vi kan hjælpe.
Svar #3
16. oktober 2007 af Rolf J (Slettet)
Jeg skal isolere y så jeg får parablens ligning, som jeg jo godt kender, men jeg vil gerne vide hvordan man kommer frem til den.
Svar #5
16. oktober 2007 af Rolf J (Slettet)
Jeg er lidt langsom her til morgen, hvilken regel bruger du når du rykker 
over på den anden side af lighedstegnet?
Skriv et svar til: Hvordan kommer jeg videre?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
