Matematik

Rettelse af to stykker.

19. oktober 2007 af Alkymisten (Slettet)
Nu hvor jeg har foretaget rettelser beder jeg om jeres kommentarer. Er de korrekt udregnede? Hvorfor er den første længere end den anden, har jeg lavet forkert?

Stykkerne:

1. http://peecee.dk/?id=73656
http://peecee.dk/?id=73657

2. http://peecee.dk/?id=73656
http://peecee.dk/?id=73657

Svar #1
19. oktober 2007 af Alkymisten (Slettet)

hov i fik hvist begge link på en gang, beklager for dette. Men det drejer sig som sagt om to stykker. ignorer punkt 2. Begge stykker er angivet i punkt 1 som link.

Brugbart svar (0)

Svar #2
19. oktober 2007 af Dominik Hasek (Slettet)

#0:
Først: Husk at brug lighedstegn! Du har ikke at gøre med ligninger, men udtryk, der skal reduceres.


Første udtryk:
* Du mangler det sidste led i udregningen af produktet af de to første parenteser.
* -2*2s² != 4s².
* -2*(-12t²) != -24t².
* -2*(-8st) != -16st.
* Jeg ender med 4s²-st+41t².


Andet udtryk:
* Der gælder _ikke_ at (a+c)² = a²-c².
* Jeg ender med -2c(4a+5c).

Brugbart svar (0)

Svar #3
19. oktober 2007 af ibibib (Slettet)

1.
Du skriver <=> i stedet for =. Det er forkert.
Der mangler et led, når du ganger de første to parenteser ud.
Der er flere fortegnsfejl, når du ganger -2 ind i den midterste parentes.
Der er en fortegnsfejl, når du ganger 2 ind i den sidste parentes.

2.
Du skriver <=> i stedet for =.´
Du hæver den sidste parentes forkert.

Svar #4
19. oktober 2007 af Alkymisten (Slettet)

Rettelser hermed foretaget:

Første udtryk: http://peecee.dk/?id=73672

Andet udtryk: http://peecee.dk/?id=73673

Er det korrekt nu?

Svar #5
19. oktober 2007 af Alkymisten (Slettet)

hvorfor 2*2s² != 4s².?

- gange + giver da -

Brugbart svar (0)

Svar #6
20. oktober 2007 af Dominik Hasek (Slettet)

#5:
Lige netop, men du skriver jo også at ``minus gange plus'' giver ``plus''.

Skriv et svar til: Rettelse af to stykker.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.