Matematik

opstil funktion

21. oktober 2007 af rizzie (Slettet)
jeg kan virkelig ikke finde ud af sådan noget med funktioner. er der måske én, der kan hjælpe mig på vej?

min opgave lyder:

en kvinde er 165 cm høj.
-opstil en funktion, der beskriver BMI, som en funktion af vægten for denne kvinde, og undersøg, hvilket vægtinterval denne kvindes vægt skal ligge indenfor, hvis hun ønsker at tilhøre kategorien 'normalvægt'.

argh!

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. oktober 2007 af dnadan (Slettet)

hvordan er BMI defineret? Undersøg dette, og vend så tilbage:)

Svar #2
21. oktober 2007 af rizzie (Slettet)

det skulle jeg selv definere, og det har jeg gjort som:

vægt(kg)/højde x højde (meter)

Brugbart svar (0)

Svar #3
21. oktober 2007 af -Zeta- (Slettet)

BMI = m/h²

Normalvægt: 18.5 - 24.9

- Beregn vægten når BMI=18.5 og BMI=24.9

Brugbart svar (0)

Svar #4
21. oktober 2007 af -Zeta- (Slettet)

BMI(m) = m/h²

Svar #5
21. oktober 2007 af rizzie (Slettet)

ja. og så kan man rykke rundt på formlen for at få vægten, men det er det, jeg ikke kan finde ud af.

Brugbart svar (0)

Svar #6
21. oktober 2007 af -Zeta- (Slettet)

BMI = m/h²

m = BMI * h²

Du kender BMI og h.

Skriv et svar til: opstil funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.