Matematik
hvordan isolere jeg x
21. oktober 2007 af
frederik159 (Slettet)
Hej alle
Y((1/x)+2)= 3 hvad skal jeg gøre for at isoloer x?
håber nogen kan hjælpe
Y((1/x)+2)= 3 hvad skal jeg gøre for at isoloer x?
håber nogen kan hjælpe
Svar #2
21. oktober 2007 af -Zeta- (Slettet)
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=410961
Svar #3
21. oktober 2007 af frederik159 (Slettet)
opgaven hedder bare: isoler x i formlen Y((1/x)+2)= 3
Svar #4
21. oktober 2007 af peter lind
Divider på begge sider af lighedstegnet. Adder -2 på begge sider af lighedstegnet. Find den resprokke på begge sider af lighedstegnet.
Skriv et svar til: hvordan isolere jeg x
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
