Matematik
vektorer bevis |u+v| < el. = |u|+|v|
23. oktober 2007 af
Eva (Slettet)
Hey :)
er der en der kan hælpe mig med dette bevis??
|u+v| < el. = |u|+|v|
Der står at jeg skal bruge det jeg tidligere i opgaven har udledt, nemlig -->
|u|^2 + |v|^2 + 2 v * u = |u+v|^2
og¨
u * v = |u||v|*cos(U)
Håber at der er en der kan gennemskue den :)
Mvh Eva
er der en der kan hælpe mig med dette bevis??
|u+v| < el. = |u|+|v|
Der står at jeg skal bruge det jeg tidligere i opgaven har udledt, nemlig -->
|u|^2 + |v|^2 + 2 v * u = |u+v|^2
og¨
u * v = |u||v|*cos(U)
Håber at der er en der kan gennemskue den :)
Mvh Eva
Svar #1
23. oktober 2007 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Du skal såmænd blot bruge, at
\vert \leq 1 $)
for alle reelle x. Så har du, at
 \\ \leq \vert u\vert^2 + \vert v\vert^2 + 2\vert u\vert\cdot\vert v\vert \\ = (\vert u\vert + \vert v\vert)^2 $)
Du skal såmænd blot bruge, at
for alle reelle x. Så har du, at
Svar #2
23. oktober 2007 af Dominik Hasek (Slettet)
#1:
For helvede da også ... nå, med [\vert?] skal være en lodret streg.
For helvede da også ... nå, med [\vert?] skal være en lodret streg.
Skriv et svar til: vektorer bevis |u+v| < el. = |u|+|v|
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
