Matematik
omskrivning af ligning til formel
23. oktober 2007 af
karina-89 (Slettet)
hej.. er der nogen der kan hjælpe med en lille pinlig opgave jeg ikke kan finde uf af :S
opgaven lyder således:
omskriv 4x^2-12x+9 til formen (ax+b)^2
håber der er nogen der kan hjælpe..
opgaven lyder således:
omskriv 4x^2-12x+9 til formen (ax+b)^2
håber der er nogen der kan hjælpe..
Svar #3
23. oktober 2007 af dnadan (Slettet)
regn baglens, dvs:
a^2*x^2+b^2+2*b*a*x= (ax+b)^2
prøv nu at indsætte dine tal:
hint: 4x^2 = 2^2*x^2(som er a^2*x^2 i det overstående)
a^2*x^2+b^2+2*b*a*x= (ax+b)^2
prøv nu at indsætte dine tal:
hint: 4x^2 = 2^2*x^2(som er a^2*x^2 i det overstående)
Skriv et svar til: omskrivning af ligning til formel
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
