Matematik
Differentialregning
27. oktober 2007 af
dutii (Slettet)
Hei alle sammen ville høre om nogen kunne hjælpe med denne opgave ?
En funktion f er bestemt ved f(x)= 0,12x^2-0,01x^3.
Grafen for f har netop to tangenter med hældningkoefficient 0,45.
Beregn koordinatsættet til røringspunktet for hver af tangenterne.
På forhånd tak :)
En funktion f er bestemt ved f(x)= 0,12x^2-0,01x^3.
Grafen for f har netop to tangenter med hældningkoefficient 0,45.
Beregn koordinatsættet til røringspunktet for hver af tangenterne.
På forhånd tak :)
Svar #2
27. oktober 2007 af dutii (Slettet)
Tak for svaret ibibib, men kan du ik forklare hvorn man gør :)
Svar #3
27. oktober 2007 af ibibib (Slettet)
Du opstiller og løser ligningen f '(x)=0,45. Det kan du godt.
Svar #5
27. oktober 2007 af ibibib (Slettet)
Nej da. Det er jo ikke en ligning.
f(x) = 0,12x^2-0,01x^3
f '(x) = 0,24x-0,03x²
0,24x-0,03x² = 0
f(x) = 0,12x^2-0,01x^3
f '(x) = 0,24x-0,03x²
0,24x-0,03x² = 0
Skriv et svar til: Differentialregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
