Matematik
Differentialregning. En tangent skal findes ..........
28. oktober 2007 af
toast7 (Slettet)
Bestem ved håndkraft ligningen for den tangent til grafen for funktionen f med forskrift:
f(x)=x^2+5x+1
der er parallel med linjen med ligning:
y=x-8
Er i tvivl om fremgangsmåde? Nogen som kan hjælpe?
f(x)=x^2+5x+1
der er parallel med linjen med ligning:
y=x-8
Er i tvivl om fremgangsmåde? Nogen som kan hjælpe?
Svar #7
28. oktober 2007 af toast7 (Slettet)
Og at man får at vide at den er parallel med en linje med ligning y=x-8 betyder vel bare at ligningen for tangenten har stigningstal 1. Er det rigtig forstået?
Svar #9
28. oktober 2007 af -Zeta- (Slettet)
#6.
f(x) = x^2 + 5x + 1
f'(x) = 2x + 5
1 = 2x + 5
2x = -4
x = -2
#7.
Korrekt
f(x) = x^2 + 5x + 1
f'(x) = 2x + 5
1 = 2x + 5
2x = -4
x = -2
#7.
Korrekt
Skriv et svar til: Differentialregning. En tangent skal findes ..........
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
