Kemi
opg om spontanitet
28. oktober 2007 af
cs (Slettet)
Hej er der nogen der kan fortælle/ hjælpe mig med hvordan man løser sådan en opgave.
Betragt følgende reaktioner og angiv den korrekte sætning
A <-> B + C deltaG = 2 kj/mol
C + D <-> E ----- = -4 kj/mol
E <-> F -------= 3 Kj/mol
a) reaktionen A + D <-> B +F kan foregå spontant
b) Delta G af reaktionen er 0
c) Reaktionen kan ikke foregå spontant
d) inden af ovenstående er rigtig.
Ved ikke hvordan jeg skal gribe den an
Betragt følgende reaktioner og angiv den korrekte sætning
A <-> B + C deltaG = 2 kj/mol
C + D <-> E ----- = -4 kj/mol
E <-> F -------= 3 Kj/mol
a) reaktionen A + D <-> B +F kan foregå spontant
b) Delta G af reaktionen er 0
c) Reaktionen kan ikke foregå spontant
d) inden af ovenstående er rigtig.
Ved ikke hvordan jeg skal gribe den an
Skriv et svar til: opg om spontanitet
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
