Matematik
Potensligninger
28. oktober 2007 af
Anne_Khatrine (Slettet)
Hey er der ikke lige en der vil hjælpe mig med den her...
Løs ved beregning hver af potensligninger:
2*x^-3 = 0,5*x^4
Løs ved beregning hver af potensligninger:
2*x^-3 = 0,5*x^4
Svar #1
28. oktober 2007 af Sherwood (Slettet)
Hmm. En fjerdegradsligning. Jeg vil umiddelbart ikke mene, at man skal kunne løse disse i gymnasiet. Derfor må det være lovligt at bruge lommeregneren.
Solve(2x^-3=0,5x^4,x)
x=1,22
Solve(2x^-3=0,5x^4,x)
x=1,22
Skriv et svar til: Potensligninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
