Fysik
Opgaver - Orbit C - Haster.
29. oktober 2007 af
BananaNanna (Slettet)
Hej. Jeg ved overhovedet ikke, hvordan man regner disse. Vil du hjælpe? Tak.
Energi og effekt:
1) En 5W vågelampe tændes i 8 timer.
Beregn energiomsætningen:
2) Et strygejern omsætter 777000 J på 7 minutter.
Beregn strygejernets effekt.
Energi og effekt:
1) En 5W vågelampe tændes i 8 timer.
Beregn energiomsætningen:
2) Et strygejern omsætter 777000 J på 7 minutter.
Beregn strygejernets effekt.
Svar #1
29. oktober 2007 af Stenalt (Slettet)
I watt = 1J/s... Så du skal bare regne minutter og timer om til sekunder og så har du svarene...
Svar #2
03. november 2007 af mathboy (Slettet)
1) E=P*t dvs P= 5*8
dvs energi omsætningen er 40
2) P=E/T
P=777000J/7minutter
P=111000
dvs energi omsætningen er 40
2) P=E/T
P=777000J/7minutter
P=111000
Skriv et svar til: Opgaver - Orbit C - Haster.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
