Matematik
differentialregning
29. oktober 2007 af
bifrost86 (Slettet)
har en opgave der lyder:
f(x)= (1/4)*x^3-2X^2-X+4
skal finde skæringspunkter med 1.aksen
har fundet f'(x)= (3/4)*X^2-2x-1
skal man så ikke bare finde x-værdierne ved at bruge reglen for en 2.gradsligning el. hvordan gør man? kan ikke få den til at passe..
f(x)= (1/4)*x^3-2X^2-X+4
skal finde skæringspunkter med 1.aksen
har fundet f'(x)= (3/4)*X^2-2x-1
skal man så ikke bare finde x-værdierne ved at bruge reglen for en 2.gradsligning el. hvordan gør man? kan ikke få den til at passe..
Svar #1
29. oktober 2007 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Hvis du skal finde skæringspunkterne mellem grafen for f og førsteaksen, skal du løse ligningen f(x) = 0, hvilket intet har med differentialregning at gøre.
Hvis du skal finde skæringspunkterne mellem grafen for f og førsteaksen, skal du løse ligningen f(x) = 0, hvilket intet har med differentialregning at gøre.
Skriv et svar til: differentialregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
