Fysik

Omregning fra L til m^3

31. oktober 2007 af den-fortabte (Slettet)
Jeg har en kasse med længden 950um, bredden 50um og dybden 100um. jeg skal have regnet ud hvad den kasse vejer.
Jeg har regnet ud at kassen er 4,75*10^-9 dm^3. Når det så skal være meter er det så ikke bare at gange med 1000?


Brugbart svar (1)

Svar #1
31. oktober 2007 af Civilingeniøren (Slettet)

Jeg kender ikke enheden um, men jo, 1 dm^3 = 1 L = 0,001 m^3

eller omvendt

1000 L = 1000 dm^3 = 1 m^3.

Brugbart svar (1)

Svar #2
01. november 2007 af mathon

1 dm = 10^(-1) m

(1 dm)^3 = (10^(-1) m)^3

1 dm^3 = 10^(-3) m^3

1 L = 0,001 m^3

Skriv et svar til: Omregning fra L til m^3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.