Engelsk
Nutid - simpel tid og udvidet tid
02. november 2007 af
Kloge (Slettet)
Hej, er der nogen der er søde at rette det her engelsk for mig..
1. Jeg laver altid mine lektier = I always do my homeworks.
2. Hver fredag gør jeg rent på mit værelse = Every Friday I clean my room.
3. Om sommeren bor vi hos min onkel og tante = In the summer we live at my uncle and aunt.
4. De bor i et hus på landet = They live in a house in the country.
5. Hver morgen og aften fodrer de fårene = Every morning and evening thed feed the sheep.
6. En gang om ugen vasker jeg min bil = Once a week I wash my car.
1. Han laver mad (er i gang med at) = He cooks --> jeg ved om man her skal bruge he is cooking, da det er noget han er i gang med?
2. Det er ved at blive mørkt = It is getting dark
3. Regner det nu? = Is it raining now?
4. Min mor bager (er ved at) en kage = My mother bakes a cake.
5. Vi hjælper (er ved at) den gamle dame. = We helps the old lady.
Simpel nutid:
1. Min mor taler spansk og fransk = My mother speaks Spanish and French.
2. Vi spiller tennis om fredagen = We play tennis on Friday.
3. Kate og Tom kan lide dyr = Kate and Tom like animal.
4. Vi tager på camping til Wales hvert år = We go on camping to Wales every year.
5. I Italien taler de italiensk = In Italy they speak Italian.
6. Min bedstemor og bedstefar spiller kort hver lørdag aften = My grandmother and grandfather play cards every Saturday evening
7. Dronningen ryger 30 cigaretter om dagen = The Queen smokes 30 cigarettes in the daytime
8. Efter arbejde venter jeg på bussen = After work I wait at the bus
9. Min søster taler flydende engelsk = My sister speaks fluent English
10. Hver jul skriver eleven et brev til læreren = Every Christmas the pupil writes a letter to the teacher
1. Jeg laver altid mine lektier = I always do my homeworks.
2. Hver fredag gør jeg rent på mit værelse = Every Friday I clean my room.
3. Om sommeren bor vi hos min onkel og tante = In the summer we live at my uncle and aunt.
4. De bor i et hus på landet = They live in a house in the country.
5. Hver morgen og aften fodrer de fårene = Every morning and evening thed feed the sheep.
6. En gang om ugen vasker jeg min bil = Once a week I wash my car.
1. Han laver mad (er i gang med at) = He cooks --> jeg ved om man her skal bruge he is cooking, da det er noget han er i gang med?
2. Det er ved at blive mørkt = It is getting dark
3. Regner det nu? = Is it raining now?
4. Min mor bager (er ved at) en kage = My mother bakes a cake.
5. Vi hjælper (er ved at) den gamle dame. = We helps the old lady.
Simpel nutid:
1. Min mor taler spansk og fransk = My mother speaks Spanish and French.
2. Vi spiller tennis om fredagen = We play tennis on Friday.
3. Kate og Tom kan lide dyr = Kate and Tom like animal.
4. Vi tager på camping til Wales hvert år = We go on camping to Wales every year.
5. I Italien taler de italiensk = In Italy they speak Italian.
6. Min bedstemor og bedstefar spiller kort hver lørdag aften = My grandmother and grandfather play cards every Saturday evening
7. Dronningen ryger 30 cigaretter om dagen = The Queen smokes 30 cigarettes in the daytime
8. Efter arbejde venter jeg på bussen = After work I wait at the bus
9. Min søster taler flydende engelsk = My sister speaks fluent English
10. Hver jul skriver eleven et brev til læreren = Every Christmas the pupil writes a letter to the teacher
Svar #1
02. november 2007 af Katrine (Slettet)
1. my homework (uden s)
5. they feed (stavefejl)
1. he is cooking (netop fordi, at han er igang med det)
4. My mother is baking a cake (hun er igang med)
5. We are helping (er igang med)
3. ..like animals (flertal)
4. camping in Wales (forkert præposition)
7. ..cigarettes a day (forkert udtryk)
8. I wait for the bus (forkert præposition)
5. they feed (stavefejl)
1. he is cooking (netop fordi, at han er igang med det)
4. My mother is baking a cake (hun er igang med)
5. We are helping (er igang med)
3. ..like animals (flertal)
4. camping in Wales (forkert præposition)
7. ..cigarettes a day (forkert udtryk)
8. I wait for the bus (forkert præposition)
Skriv et svar til: Nutid - simpel tid og udvidet tid
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
