Matematik
Hvad går denne opgave ud på?
03. november 2007 af
Rolf J (Slettet)
Bestem funktionsudtrykkene for f+g, f-g, f*g og f/g og de tilhørende funktionsværdier i x=0 og x=2.
f(x)=2x+3 ; g(x)=x-7
Jeg forstår ikke opgaveformuleringen, selve opgaven kan jeg sikkert godt finde ud af, så jeg beder kun om en forklaring.
På forhånd tak.
f(x)=2x+3 ; g(x)=x-7
Jeg forstår ikke opgaveformuleringen, selve opgaven kan jeg sikkert godt finde ud af, så jeg beder kun om en forklaring.
På forhånd tak.
Svar #1
03. november 2007 af Garbokranen (Slettet)
Funktionen f+g er f.eks. givet ved (f+g)(x) = 2x+3 + x-7 = 3x-4.
Skriv et svar til: Hvad går denne opgave ud på?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
