Matematik
Forskrift - HJÆLP !!
03. november 2007 af
Heyhey9 (Slettet)
Hej.. Jeg har følgende opgave.
Mængde = x | 5000 stk. | 45000 stk.
Pris (efterspørgsel) = f(x)| 40 | 20
Pris (udbud) = g(x) | 10 | 30
Hvordan finder jeg forskrifterne for f(x) og g(x) ?
HÅBER VIRKELIG I KAN HJÆLPE MIG !!1!
Mængde = x | 5000 stk. | 45000 stk.
Pris (efterspørgsel) = f(x)| 40 | 20
Pris (udbud) = g(x) | 10 | 30
Hvordan finder jeg forskrifterne for f(x) og g(x) ?
HÅBER VIRKELIG I KAN HJÆLPE MIG !!1!
Svar #1
03. november 2007 af MiaMette (Slettet)
Ved du, om det er en potens-, eksponentiel eller lineær funktion?
Skriv et svar til: Forskrift - HJÆLP !!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
