Matematik
Matematik: Sætte i parantes mv.
03. november 2007 af
Karmasheep (Slettet)
Undersøg om nedenstående er korrekt
2 + 2 - 4 = 2
ab-b^2 a^2+ab a^2-b^2 ab
Hvordan kommer jeg videre? med bevisførelsen.
Skal jeg ikke sætte uden for parantes, i så fald er det så sådan:
2 + 2 - 4 = 2
b(a-b) a(a+b) ab(a-b) ab
OG hvordan kommer jeg SÅ videre? Håber der er en venlig sjæl der vil hjælpe mig :D
2 + 2 - 4 = 2
ab-b^2 a^2+ab a^2-b^2 ab
Hvordan kommer jeg videre? med bevisførelsen.
Skal jeg ikke sætte uden for parantes, i så fald er det så sådan:
2 + 2 - 4 = 2
b(a-b) a(a+b) ab(a-b) ab
OG hvordan kommer jeg SÅ videre? Håber der er en venlig sjæl der vil hjælpe mig :D
Svar #2
03. november 2007 af Karmasheep (Slettet)
Undersøg om nedenstående er korrekt
2 + 2 - 4 = 2
ab-b^2 a^2+ab a^2-b^2 ab
Hvordan kommer jeg videre? med bevisførelsen.
Skal jeg ikke sætte uden for parantes, i så fald er det så sådan:
2 + 2 - 4 = 2
b(a-b) a(a+b) ab(a-b) ab
Og det er brøker ;) kan bare ikke lige finde ud af at lave en streg.
Svar #3
03. november 2007 af peter lind
Den første skal du bare regne venstre side ud og se om resultatet bliver 2.
Den anden er bare et udtrryk, som det ikke giver nogen mening om de´t er sandt eller falsk.
Den anden er bare et udtrryk, som det ikke giver nogen mening om de´t er sandt eller falsk.
Skriv et svar til: Matematik: Sætte i parantes mv.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
