Matematik
bestem vinkel.
03. november 2007 af
blomst89 (Slettet)
bestem vinklen mellem linjen med parameterfremstilling
l: (x,y,z)=(3,6,-7)+t*(7,9,14)
og planen b med ligning
b: 4x-5y+7z+17=0
l: (x,y,z)=(3,6,-7)+t*(7,9,14)
og planen b med ligning
b: 4x-5y+7z+17=0
Svar #1
03. november 2007 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Du kan direkte aflæse en normalvektor for planen og en retningsvektor for linjen, så bestem vinklen mellem disse to. Derefter kan du hurtigt finde den ønskede vinkel (overvej!).
Du kan direkte aflæse en normalvektor for planen og en retningsvektor for linjen, så bestem vinklen mellem disse to. Derefter kan du hurtigt finde den ønskede vinkel (overvej!).
Svar #2
04. november 2007 af blomst89 (Slettet)
hvordan bestemmer man vinklen mellem normalvektoren og retningsvektoren?
Svar #3
04. november 2007 af Dominik Hasek (Slettet)
#2:
Du bød vide, hvordan man finder vinklen mellem to vektorer, ellers står der garanteret noget om det i din bog.
Du bød vide, hvordan man finder vinklen mellem to vektorer, ellers står der garanteret noget om det i din bog.
Skriv et svar til: bestem vinkel.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
