Matematik

-x+4=8

04. november 2007 af Mussy06 (Slettet)
Hvad giver det :S, jeg fik det selv til 4, men det er jo forkert, og -4 gør det ikke bedre :S:S:S:S:S

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2007 af Dominik Hasek (Slettet)

#0:
I allerhøjeste grad er x = -4 da bedre!

Brugbart svar (0)

Svar #2
04. november 2007 af Stenalt (Slettet)

Jo x = -4... -(-4)+4 = 4+4 =8

Svar #3
04. november 2007 af Mussy06 (Slettet)

Nå :S, jeg troede at man satte den ind, dvs. så det blev -4+4=8

Men tak... (pis en fejl indtil videre :S....)

Skriv et svar til: -x+4=8

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.