Tysk

TYSK - Meget få oversætninger plzz!!

04. november 2007 af Shining-Star (Slettet)
1). Jeg skal være en ejendomsmægler = Ich werde ein Immobilienmakler werden.

2). Det kræves en uddannelse som hedder handelshøjskole = Es verlangt dass es ein gutes handelschule.

3).Jeg skal være god til kommunikation, økonomi og salg. = Ich werde gut nach Kommunikation, Ökonomie und Verkauf werden.

4). Jeg skal arbejde med mennesker= Ich werde mit Menchen arbeiten.

5). Jeg skal sælge huse for folk = Ich werde häuse für Menches sehlen.

- Skal sende afleveringen nu.. må meget gerne svares hurtigst muligt takk!!.. :)

Svar #1
04. november 2007 af Shining-Star (Slettet)

1. Ich möchte gerne Immobilienmakler werden.
2. Es verlangt ein Ausbildung welches heisst Handelshochschule
3. Ich muss gut zu Kommunikation, Ökonomie und Verkauf werden.
4. Ich werde mit Menschen arbeiten.
5. Ich werde Häuse für Menschen verkaufen.

- har rettet lidt nu.. håber der ingen fejl er .. :)

Brugbart svar (0)

Svar #2
04. november 2007 af danielruhmann (Slettet)

1. Ich möchte gerne Immobilienmakler werden.OK
2. Es fordert eine Ausbildung, die an der Wirtschaftsuniversität (Handelshøjskolen) absolviert werden kann
3. Ich muss Kommunikation, Ökonomie und Verkauf drauf haben.
4. Ich werde mit Menschen arbeiten.OK
5. Ich werde Häuser für Menschen verkaufen.

Svar #3
04. november 2007 af Shining-Star (Slettet)

Mange tak..
- orden i opg. 2 "fordert" -hvad betyder dettte?..

Brugbart svar (0)

Svar #4
04. november 2007 af danielruhmann (Slettet)

kräve - lyder i denne sammenhäng bedre end verlangen (bruges mest mennekser imellem).

skriv i övrigt:
Dies fordert eine A....

Skriv et svar til: TYSK - Meget få oversætninger plzz!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.