Matematik

Brøk reglen

05. november 2007 af MP7 (Slettet)
Nogle der kan hjælpe?

f(x) = 5/(-2*1)

Jeg får det til:

f'(x) = -2x+11/((-2x+1)^2)

Svar #1
05. november 2007 af MP7 (Slettet)

evt. også

f(x) = 2e^X / X+1

Brugbart svar (0)

Svar #2
05. november 2007 af dnadan (Slettet)

f(x) = 5/(-2*1) = 5/-2 => f'(x)=0

Hvad er den rigtige funktion?

Svar #3
05. november 2007 af MP7 (Slettet)

Jeg skal differentiering f(x) = 5/(-2*1) vha. brøkreglen

Brugbart svar (0)

Svar #4
05. november 2007 af dnadan (Slettet)

hvis dette er funktionen, så er f'(x)=0, idet f(x)=k

Skriv et svar til: Brøk reglen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.