Matematik
..ligning for en tangent, bla bla bla D:
05. november 2007 af
Mg89dk (Slettet)
Hej,
Jeg har en opg. der siger at jeg skal finde en ligning for tangenten for f(x) i punktet P:
Fx
F(x)=kvad(x), P(9,3)
Men hvordan gør jeg det?
Med og uden hjælpemidler.
Tak på forhånd :)
Jeg har en opg. der siger at jeg skal finde en ligning for tangenten for f(x) i punktet P:
Fx
F(x)=kvad(x), P(9,3)
Men hvordan gør jeg det?
Med og uden hjælpemidler.
Tak på forhånd :)
Svar #1
05. november 2007 af dnadan (Slettet)
1. Find F'(x)
2. Beregn tallet F'(9)(som svarer til a, i f(x)=ax+b)
3. Beregn b ved: b=-F'(x)*x+F(x)
2. Beregn tallet F'(9)(som svarer til a, i f(x)=ax+b)
3. Beregn b ved: b=-F'(x)*x+F(x)
Skriv et svar til: ..ligning for en tangent, bla bla bla D:
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
