Matematik
Rum
06. november 2007 af
math-freak++ (Slettet)
Lad (E,F,P) betegne et sandsynlighedsrum og A betegne en hændelse. Vis, at A er uafhængig af sig selv hvis og kun hvis der gælder enten P(A)=0 eller P(A)=1
Svar #1
06. november 2007 af Eskil (Slettet)
Du skal vise, at P(A)^2 = P(A) hvilket svarer til ligningen:
x^2 = x
<=>
x^2 - x = 0
<=>
x(x-1) = 0
Nu følger det af nulreglen, at x=0 eller x=1
x^2 = x
<=>
x^2 - x = 0
<=>
x(x-1) = 0
Nu følger det af nulreglen, at x=0 eller x=1
Skriv et svar til: Rum
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
